Recent Posts

Monday, March 1, 2010

Hye all. BlOg ni khas untOk share link sume blOgger dalam blOg GT. Too many yang shared their link, then tu slah satu faktOr yang buat page jadik berat.

BlOg ni jugak khas untOk GT buat spesial review pasal blOg yang GT berkenan di hati melalui penulisan entrynye. Yang penting, sumenye GT buat sendiri berdasarkan pendapat peribadi. CalOn pertame belOm ade lagi. Tapi tunggu.................................

"Nanti kite tengOk sape yang keeeeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........!!!"

If ade yang nak share link nanti, bOley tinggalkan kOmen anda Ok???

49 bercakap:

miss lolly a.k.a luvfareda said...

akak GT !

mane link kitew *maj0ks*

kaChaNG_dEwa said...

yehuuuu..

monica said...

saya mok share link..:)

http://mon2only.blogspot.com/

Ery Farieha said...

link saye cam xde

http://lapinkyery.blogspot.com/

huhuh~~

Ery Farieha said...

link saye cam xde

http://lapinkyery.blogspot.com/

huhuh~~

Armyrule said...

GT..saya nak lah...saya nak lah..huhuhu...ni link nya..gedebuk jatuh tergolek2...nah

http://mirocornerz.blogspot.com/

tq2

puteri said...

eyy link akak cepat. agagagga. pakse lak. hihihi. akak da link misya nye blog. : ) thihihi.

pu3iman said...

ohhh sy terkeneee :p

missjoyah said...

missjoyah.blogspot.com

Lyana MK said...

oppsss....tabur link kt cni...

http://lyanamk.blogspot.com
http://gadisdanbunge.blogspot.com

BaDBoYs said...

Blog BaDBoY takda pun..

.:fifi:. said...

sy juga mahu!
hehe

.:fifi:. said...

sy juga mahu!
hehe

GeEy said...

mahu jugak...

wwww,abidatun2010.blogspot.com

~ Ann ~ said...

datang tak dijemput.. wakakak
nak share link gak.

Mohd Sukur Ibrahim said...

http://mohdsukuribrahim.blogspot.com/


nak link kan juga...sila beri tunjuk ajar k...sy budak baru belajar..

yuhanis shazlini said...

link saye..
maxmanis.blogspot.com
=)

-mYza- said...

nice blog ;p

EDDY DY said...

ada dua blog yer? dua2 aku follow ni, by the way...my link....http://eddydystalk.blogspot.com

Azizuan Aziz said...

blog aku lam list..sungguh menusuk kalbu..tq misyot..

safiyyahosman said...

http://safiyyahosman.blogspot.com
hiihihihh

aisHa 'S' said...

ellop..
mau share link gak..

http://amusynuraisha.blogspot.com

Kimi Asyraf said...

nak share link :P

notakosong.com

nanti dah share bgtau ye,

Sendra said...

minta izin kat misya nak join ni boleh tak??

http://www.kuehtart.com

harap2 sudi lah ye..

Newbie said...

hahaha.. ramainye..
nk links juga lah... gegege~
http://info-gallery.blogspot.com
klo x keberatan ads my banner skali yeah @ your homepage... tenkiu.... 0_o ngeee~~ (IRCserv)

tarakoko said...

http://tarakokopoo.blogspot.com

link untuk korang berfikir....

sakura said...

sayee pun maU sHare liNk juge..jemput2 dTg taU hihi: http://sakurahearty.blogspot.com

ISMAWATIE said...

hai GT. nak share link jugeeee...

http://immatureschoolkid.blogspot.com

:))

farzana ahmad said...

saya pun nk share link sy....

http://puteriashazana.blogspot.com/
kisah yang biasa-biasa jew...

nirelwof said...

jemput la ke blog yer...

http://saiyedmohdakhbarino.blogspot.com

ASSOYFINGER67 said...

Blog yang cantik dan mantap ..entah bila aku dapat buat blog macam kao nie....penuh..padat..sendat dan ketat..teguh.Apapun aku singgah kejap jer minum kopi kalau kao pelawe le.Salam.

Hamizah Syamimi Supian said...

http://belogmimi.blogspot.com

:)

Ibu Mifzal Arsyad said...

nak share link gak

www.keluarga-mifzal-arsyad.com

vespa jobot said...

agak2 peluang x den nk berado di senarai blogroll ni?

http://arsyadhuruhara.blogspot.com/

akey87 said...

hye,
http://mereka123.blogspot.com

mohamadfbi said...

hikhikhikhik:)

saya yang budak baru blajar nie lepas tak untuk di-review GT?

http://mohamadfbi.blogspot.com/2010/04/menanti-itu-satu-penyiksaan.html

Kalau salah tolong pimpinkan.

hikhikhikhik:
*gelak dalam pelikat*

knowg said...

nak jugak! ;D http:budaqnojie.blogspot.com

asphaq said...

http://writetoasphaq.blogspot.com/

Blog akan wat anda ngantuk dan ngantuk dan TIDO JA LAH !!!!!

:)

Cherrie Pie Sweety said...

http://dreamyblurry.blogspot.com

kongsi2 cerita seharian :)

SweetyMui2 said...

xprasan plak blog ni wjud..keh3
gt mai link aii okeyh :)muahhxx

http://msmui2.blogspot.com

akmar dean said...

hai! nak join jgk! ni link sy.

http://sigadiscomel.blogspot.com

نورالجنة said...

hehe...

http://jannahsuhaimi.blogspot.com/

perondajaketbiru74 said...

nak juga...

http://perondajaketbiru74.blogspot.com/

muse place....hehe

Gen2Merah said...

saya baru Follow blog GT yang best ni.. Boleh paparkan link saya. hehehe

http://gen2merah.blogspot.com/

Gen2Merah said...

saya baru Follow blog GT yang best ni.. Boleh paparkan link saya. hehehe

http://gen2merah.blogspot.com/

galvanic admin said...

http://galvanicore.blogspot.com :)

yana said...

saya layak tak?

http://juzyana.blogspot.com

Hishyamuddin said...

http://hishyamuddin.blogspot.com

abg.long2010 said...

http://wartamuda.blogspot.com/
..mohon perkenan share link...