Recent Posts

Wednesday, March 31, 2010

BlOg Review...

Dah lme aku nak review neh. Aku type-type, tapi idea tak mO kua plak. So aku simpan bagi lame and basi...smpai busuk sikit... Then nOw aku trOs type neh tanpa pikir banyak and tanpa bantuan otak-otak akal, yang sedang waras. (Aku x gila, ade shOt sikit sebab bz)


Mangse kali ni x laen x bukan ialah Touyakaruma. Aku dah lame mengintai selidik belOg die ni. Memang aku have fun bace belOg die ekceli. Banyak infO xbrape bley pakai yang bergune untOk aku ekceli and kOrang-kOrang yang laen.


Dari penulisan die jugak, aku assume yang die ni memang jenis selamberz badak air, jenis funny, and epi gO laki! SempOi giler gaye die mentulis kekadang aku peliks, dari mane die punye idea ni mai. At last, aku sedar yang die ni memang talented nak bagi orang ketawe berdeQah-berdeQah-berdeQah melalui entrynye yang bersahaje and penuh ngan kejujuran* Ngeh3


Tapi outside, aku belOm pasti, sebab aku memang xnah jumper die. Cume kalO tengOk vlOg die, aku rase die ni semacam jer maen redah kOt*. Haks3. Memang sesuai la dengan perkataan "slamber badak air" sebab badak air ni kalO panggil die buat xheran je sebab die dOk dalam air. Touya ni duduk dalam diri and dunie die sendiri and jadi diri die sendiri -badak air- Jadi sebab tu, orang buat la cemane pOwn nak menkOyakan die, die ni standing still camtu je sebab jenis yang ade pendirian.*


Antare penulisan die yang mentarik minat aku, aku syusyah nak syebut! Sebab aku bace sume skali stakat ni. Jujur keyh. Tapi aku suggest kOrang bace yang bab SYOK SENDIRI, GENTLEMAN, LELAKI PENULIS TERBAIK PEREMPUAN PEMBACA TERBAIK, and banyak lagi ah! Korang g gOdek sendiri. Haks3


Satu lagik, aku suka name die yang unik tu. Mase mule-mule memang syusyah nak syebut paling simple panggil die TK je. Tapi aku paling suke panggil die TOUYAKARIMAMAM. -Touya makan kari-


Sekian*


NOTE: Aku maen assume je ni. Hahaha... Nah Touya, nak sangat kene "bahan" kan??? U r the lucky 1st  =p


++++++++++++++++++++++++++++

12 bercakap:

aisha wUtevA!! said...

yep memang belog dia lawaksss!!!

besh lolz if dapat tulih and idea yang mcm tuh.. haish...
jelsh2!!

hanis said...

My Fav Blog tuh.. Hehe.. Entah bila dia nak sambung Percikan Peluru pun tak tau..

♥CIK SHA♥ said...

haha..touyakarimamam..lawak la cik GT ni..

touyakaruma said...

Haha perangai Touya kat dunia online ngan kat sini sama jer sebenarnya . jenis tak tahu malu dan suka tarik perhatian orang dengan lawak gila-gila

kahak cair said...

gud2..

Sakiyem said...

hiii salam kenal dari http://gado2artikel.blogspot.com

mohamadfbi said...

suka jugak baca blogroll nie. hikhikihikhik...ayat men redah memang best coz rasa natural compared to ayat bunga2 yang tak faham paper...yer ker?
im thinking

FuZaiNi@$imPle@LiFe said...

hai GT!! anda di tag oleh saya!! hehehe..sila ke sini ye...

http://fuzainisimplelife.blogspot.com/2010/05/tag-untuk-kengkawan.html

mohamadfbi said...

bila nak blogroll yang lelain lak?

Tasbih Alam said...

Salam,

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya mata pena lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...

-NAI-sengal... said...

tq ats cdgn..ngee~

yieyaw said...

yieyaw updated his blog..